Bashkia Korçë

bkor

Bashkia Korçë

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bashkia është njësi bazë e qeverisjes vendore e cila përfaqëson një unitet administrativo-territorial. Ne zgjedhjet e fundit vendore, Qershor 2015, u be organizimi i ri territorial i cili synon fuqizimin e bashkive ne Shqipëri, duke rritur kapacitetin e tyre për të ofruar shërbime të një cilësie të lartë për qytetarët dhe duke rritur efiçencën e menaxhimit të burimeve të tyre.

Ne kete kuader u zgjerua territori qe Bashkia e Korçës do te kete ne administrim duke iu shtuar edhe 7 komuna te tjera.

Korça, Qyteti i Festave

Bashkia e Korçës ka ruajtur vlerat e qytetit dhe rajonit si një qendër e kulturës dhe arsimit. Bashkia Korçë ka promovuar aktivitete të ndryshme, të cilat kanë nxitur vlerat e rajonit si: serenatat, trashëgiminë infrastrukturore me rrugica me kalldrëm dhe banesa dykateshe prej guri apo shtëpitë me kangjella të vendosura në të dy krahët e bulevard “Republikës”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.